Menu

Purple Lagoon

Purple Lagoon

Ingrediente pentru 1 cocktail Purple Lagoon aveți nevoie de:

  • 25 ml sirop Blue Curaçao
  • 25 ml Vodka
  • 10 ml sirop Grenadine
  • 300 ml limonadă
Rate this post

Pentru rețeta de Purple Lagoon, în traducere liberă “Laguna Violet”, vom folosi 2 siropuri , unul albastru și unul roșu , ce vor da culoarea violetă, iar pentru partea alcoolică se folosește Vodka.

În primul rând este nevoie să pregătiți 300ml de limonadă, folosind zeama de la 1 lămâie și 300ml de apă plată. Nu adăugați zahăr sau miere, pentru ca siropurile din băutură vor da dulceața cocktail-ului.

Într-un pahar mare (400ml) amestecați 25ml de vodka cu 25ml de sirop Blue curaçao (albastru) și 10ml de sirop grenadine (roșu). Amestecați ingredientele cu ajutorul unei lingurițe de bar (cu coadă lungă). Turnați apoi peste amestec limonada și mai amestecați puțin.

Se servește cu un pai, și eventual o felie de lămâie pentru decor.

Galerie imagini

2 comentarii la “Purple Lagoon”

  1. Buna, ma bucur ca gasesti site-ul meu util.

    Noi cumparam siropurilor Monin din Metro si tot de acolo am mai incercat siropurile de la Rioba care mi se par bune. Din cate am observat siropuri de bar se gasesc si la Selgros sau Real. Daca nu ai un astfel de lant de magazine in oras, incearca sa vorbesti la un bar local sa iti vanda siropul de bar pe care il cauti, ei cu siguranta trebuie sa aiba.

  2. Ms tare mult.Abia acum ti-m vazut raspunsul,sper sa gasesc,mai tarziu am sa ma duc la Metro sa vad, in arad sunt aproape toate magazinele: Metro, Selgros, real, kaufland, carrefour, lidl,cora, si altele….
    Mersi inca odata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *