Menu

Milk shake de pepene galben

Ingrediente pentru 600ml (2 pahare) de milkshake de pepene galben

  • 300g miez de pepene galben
  • 3 linguri de miere
  • 1 pliculet zahar vanilinat
  • 400ml lapte rece
  • cuburi de gheata
5/5 - (1 vote)

Dupa ce anterior am incercat milkshake-ul de banane, care a fost delicios, de aceasta data am preparat un shake cu lapte si pepene galben.

Eu as spune ca milkshake-ul de banane este mai gustos si mai dulce decat cel de pepene verde, insa si acesta a fost foarte bun.

Cum se prepara shake-ul de pepene galben

Intr-o cana sau 1 blender puneti 400ml de lapte rece si aproximativ 300g de miez de pepene galben (cca 1/3 din miezul unui pepene de 2.5kg).

Mixati laptele cu pepenele, eu am folosit un mixer cu picior bertical, insa le puteti mixa la fel de bine si in blender.

Cand tot pepenele a fost pasat, adaugati in bautura 1 pliculet de zahar vanilinat si cca 2 linguri de miere de albine, apoi mai amestecati putin cu mixerul pentru a se omogeniza.

Cum se bea shake-ul de pepene galben

Milk shake-ul de pepene galben se bea rece, cu cateva cuburi de gheata. Este bine sa il beti dupa ce il faceti (maxim lasat la frigider 10 de minute), pentru ca dupa ce il lasati o perioada lunga la frigider nu mai este la fel de bun.

Galerie imagini

3 comentarii la “Milk shake de pepene galben”

    1. 🙂 mersi Alexandra,era o greseala din partea mea la lista de ingrediente dar am corectat.Sper sa nu fi pus nimeni ulei pana acum 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *