Menu

Limonadă roz cu suc de merișor

Limonada roz

Ingrediente pentru 1 - 1.5 litri de limonadă roz cu suc de merișor aveți nevoie de:

  • 2 lămâi
  • 200ml suc de merișor
  • apă plată
  • zahăr brun
  • gheață
5/5 - (1 vote)

Cu siguranță că sunt multe modalități de a prepara o limonadă roz, așa “ca pentru fete” , putem folosi siropuri pe post de îndulcitor, sau coloranți alimentari, însă eu am ales o variantă puțin diferită, și anume o limonadă cu suc de merișor .

Sucul de merișor era destul de greu de găsit la un moment dat, eu am căutat mult când am vrut să prepar primul meu Cosmo, însă mai nou cei de la Santal au început să producă și suc de merișor, care se gasește la cutie și este la prețul oricărui alt tip de suc.

În afară de modul de achiziționare al sucului de merișor, trebuie să mai spun ca acest produs este destul de acru, iar dacă doriți să îl beți simplu fie trebuie să iubiți sucurile acre, fie trebuie să strângeți bine din dinți 🙂

Cum se prepară limonada cu suc de merișor

Când aveți toate ingredientele la îndemână (suc de merișor, zahăr brun, 2 lămâi, gheață și apă plată sau minerală), vă puteți apuca de treabă. Pentru început se storc lămâile, iar zeama lor împreună cu 2-3 linguri de zahăr brun se pun într-o carafă de 1 – 1.5 litri. Se amestecă bine zahărul cu zeama de lămâie, apoi peste ele se toarnă 200ml de suc de merișor (1 pahar mare), și se completează cu apă plată și gheață. Se mai amestecă încă o dată limonada folosind o linguriță cu coadă lungă, și limonada cu suc de merișor este gata.

Mie mi s-a părut o combinație foarte interesantă și răcoritoare.

Galerie imagini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *