Menu

Kiwi Margarita

Kiwi Margarita

Ingrediente pentru 1 cocktail Kiwi Margarita aveți nevoie de:

  • 60 ml tequila
  • 60 ml suc de ananans
  • 30 ml triple sec
  • suc de la 1 lime
  • 1 kiwi
  • gheață
Rate this post

Tot în cartea mea de cocktail-uri am găsit și această versiune de Margarita preparată cu kiwi, este o rețetă mai recentă creată de Kim Haasarud și publicată în cartea “101 Margaritas”.

Cum se prepară Margarita cu Kiwi

Acasta rețetă se prepară într-un blender, sau într-un recipient înalt, folosind un mixer cu picior vertical pentru pasarea alimentelor. Eu nu am blender, dar am mixerul meu vertical multifuncțional :), așa că am, pus într-o carafă ingredientele lichide 60 ml de tequila gold, 60 ml suc de ananas și 30 ml triplu sec. Am stors 1 lime și am pus sucul obținut în carafă.

Din kiwi am tăiat 1 felie, din zonă mediană a fructului de kiwi, apoi am curățat de coajă cele 2 jumătăți rămase și am pus miezul în carafă.

Folosind piciorul pentru pasare al mixerului vertical am mixat amestecul din carafă până când toate bucățile de kiwi au fost mărunțite, și am obținut o băutură omogenă cu textura groasă dată de pulpa de kiwi.

Băutura se completează cu 2 cuburi de gheață care a fost mărunțită în prealabil, și se toarnă într-un pahar de margarita sau martini, cu gura largă.

Cum se servește Kiwi Margarita

Cocktail-ul Kiwi Margarita se servește rece, într-un pahar decorat cu felia de kiwi pe care am tăiat-o la început. Dacă doriți puteți decora și buza paharului cu zahăr.

Nu vă lăsați păcăliți de culoarea verde jucăușă a acestui cocktail, este o băutură foarte puternic alcoolizată.

Galerie imagini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *