Menu

Jack and Coke Cocktail

Ingrediente pentru 1 cocktail Jack & Coke

  • 50-60ml Jack Daniels
  • 150-200ml Coca Cola
  • multa gheata
5/5 - (2 votes)

Daca fetele prefera Cuba Libre, fiind un cocktail ceva mai aromat, varianta cu alcool si Cola pe care barbatii o comanda la bar este Jack & Coke, o combinatie de whiskey Jack Daniel’s si Coca Cola servite cu multa gheata.

Cum facem cocktail-ul Jack and Coke

In mod traditional acest cocktail se prepara intr-un pahar inalt de tip “Collins” sau intr-un pahar semi-inalt de dimensiunile unul pahar de whiskey, iar in functie de paharul folosit veti folosi cantitati mai mari sau mai mici de ingrediente.

Chiar daca nu tineti minte cantitatile exacte care trebuie sa fie folosite, este suficient sa stiti ca la 1 parte Jack Daniel’s se adauga 3 parti Coca Cola si multa gheata, in cazul nostru am folosit 50ml de Jack Daniel’s si 150ml de Coca Cola, turnate intr-un pahar in care am pus cuburi de gheata.

Aceasta bautura este atat de populara incat se gaseste si in varianta “la cutie”, (este vorba de o cutie neagra cu sigla Jack Daniel’s pe care probabil ati vazut-o prin supermarket).

Cocktail Jack and Coke reteta video

Iata si un scurt filmulet in care va aratam cum puteti prepara acest cocktail cu Coca Cola si Jack Daniel’s la voi acasa.

Galerie imagini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *