Menu

Cape codder – Cranberry vodka

Ingrediente pentru 1 cocktail Cape Codder

  • 45ml vodka
  • 100ml suc de merisor
  • 1 felie lime pentru decor
  • gheata
5/5 - (2 votes)

Cocktail-ul asta l-am preparat pentru ca era oarecum “personaj secundar” in filmul “Crazy stupid Love”, iar dupa ce am vazut filmul m-am gandit ca lipseste de pe site si merita sa ocupe un loc in zona destinata bauturilor, mai ales ca se prepara usor si este chiar gustos.

Cum se prepara Cranberry Vodka?

Bautura se prepara intr-un pahar mare (inalt), in care se pune gheata. Se pot folosi atat cuburi cat si gheata zdrobita, dar mie imi place mai mult cu gheata zdrobita.

Asadar in paharul cu gheata se pun 45ml de vodka (3 linguri daca nu aveti alt instrument de masura), si se completeaza cu cca 100ml suc de merisor.

Paharul se decoreaza cu o felie de lime, si daca vreti puteti sa mai stoarceti si putina zeama de lime in cocktail, insa aveti grija ca sucul de merisor este deja acrisor 🙂

Asadar fie ca numiti aceasta bautura Cape Codder (asa apre in cartile de cocktail-uri), si Cranberry Vodka (adica vodka cu suc de merisor), rezultatul este acelasi, un cocktail lung, racoritor si acrisor pe care il puteti folosi ca alternativa la mult mai cunoscutul “Vodka Orange (Screwdriver)”.

Se serveste cu paiul.

Vodka Cranberry reteta video

Galerie imagini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *