Menu

Sandvis cu pui si maioneza

Ingrediente pentru 1-2 sandvisuri cu pui si maioneza

  • 2/4 felii de paine
  • 200g piept de pui
  • 3 linguri de maioneza
  • 1 mana marar tocat
  • sare
Rate this post

Nu ma ocup eu prea des cu preparatul sandvisurilor, insa isi au si ele rostul lor, putem face sandvisuri atunci cand mergem la picnic, sau atunci cand plecam la drum si crem sa avem ceva de mancare pentru a nu opri la benzinarie sau la vreun resturant de pe drum.

Astazi va prezint un sandvis putin diferit de traditionalele sandvisuri cu mezeluri si branzeturi, vom prepara in chimb un sandvis cu piept de pui si maioneza.

Cum facem un sandvish cu pui si maioneza

Eu am facut 1 sandvis mare cu paine facuta la masina de paine, insa daca aveti paine feliata de tip toast din comert, veti obtine cel mai probabil 2 sau 3 sandvisuri (deci folositi 6 felii de paine toast).

Eu am fiert pieptul de pui pentru 15 minute cu putina sare, apoi dupa ce s-a fiert se lasa la racit si apoi se taie marunt.

Intr-o farfurie adanca (sau intr-un castron) se pune pieptul de pui maruntit, se adauga 2-3 linguri de maioneza si 1 mana de marar tocat, apoi toate ingredientele se amesteca bine si se se potrivesc cu care dupa gust. Eu am folosit niste maioneza de post pe care o aveam in frigider, insa daca aveti timp pur si simplu prepararti niste maioneza de casa.

De iau perechi de felii de paine si se pune salata de pui cu maioneza si marar pe o felie, apoi o a doua felie este presata deasupra si sandvisul cu paui si maioneza este gata. Daca vreti, il puteti taia si sub forma a 2 triunghiuri asa cum am facut eu 🙂

Galerie imagini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *