Menu

Roșii umplute cu cremă de brânză

Rosii cu crema de branza

Ingrediente pentru 2 roșii umplute cu cremă de brânză aveți nevoie de:

  • 2 roșii
  • 150g telemea
  • 125g smântână
  • 1 legătură mică de mărar
Rate this post

Probabil veți găsi în alte surse acest tip de rețetă pregătită cu brânză dulce, însă eu am preferat telemeaua pentru că din ea se obține o cremă de brânză mai puțin fadă.

Cum pregătim crema de brânză

Crema de brânză se pregătește amestecând bine brânză fărâmițată cu furculița, mărarul spălat și tocat mărunt și smântână. Eu am amestecat foarte bine cu furculița, însă dacă doriți și vi se pare mai simplu puteți folosi și un mixer pentru a omogeniza crema de brânză.

Dacă vreți să folosiți brânză dulce, puteți utiliza rețeta de cremă de brânză dulce cu mărarpe care am postat-o mai demult.

Cum umplem roșiile cu cremă de brânză

Roșiile se spală, apoi cu ajutorul unui cuțit bine ascuțit li se taie partea superioară (capacul trebuie să aibă aproximativ 0.5cm grosime). Eu la una din roșii am decupat capacul sub formă de steluță, folosind un cuțit cu vârf.

Folosind o linguriță, se scobesc roșiile și li se scoate miezul (ca în imagine), apoi folosind aceeași linguriță se umple fiecare roșie cu cremă de brânză.

Eu am pus, pentru prezentare roșiile pe o farfurie decorată cu o frunză de mărar, care mi s-a părut că dă un aspect unitar aranjamentului.

Galerie imagini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *