Menu

Mozzarella cu condimente in trei culori

Ingrediente pentru La 1 platou mozzarella cu condimente colorate

  • 2 cutii bilute mozzarella
  • 2 linguri oregano uscat
  • 2 linguri boia ardei dulce
  • 2 linguri curry
Rate this post

Cand am fost la cumparaturi in Kaufland am vazut la raionul de branzeturi o cutie dee rondele de mozzarella cu condimente, asa ca m-am gandit sa pregatesc si eu un aperitiv cu bilute de mozzarella presarate cu condimente, si pentru a obtine o prezentare festiva a aperitivului, am folosit 3 condimente in 3 culori diferite.

Cum se fac bilutele de mozzarella condimentate?

Eu am cumparat bilute de mozzarella din lapte de bivolita care sunt destul de maricute, ce aceea le-am taiat in jumatati, insa daca gasiti mozzarella boccoincini care sunt mai micute, le puteti lasa intregi, testul suprem este sa puteti manca dintr-o inghititura bucata de mozzarella.

In 3 farfuriute de cafea se pun cate 2 linguri de condimente: oregano uscat, boia de ardei dulce si curry; eu le-am ales astfel pentru ca au culori foarte frumoase care se completeaza si arata foarte bine in farfurie. Fiindca bucatile de mozzarella sunt umede, condimentele se lipesc de branza.

Mozzarella se da prin cate 1 condiment apoi se aseaza pe un platou sau o farfurie, si astfeleste gata aperitivul mozzarella cu condimente colorate. Cele 3 culor sunt foarte frumoase si se completeaza perfect.

Galerie imagini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *