Aperitiv deosebit cu castraveciori murati

O portie are 0 calorii.
Reteta din categoria: Aperitive

Modificata pe 2012-06-29
0

Apreciati reteta! Ingrediente: Pentru 50-60 aperitive cu castraveciori murati 1 borcan castraveciori cornichon murati 450g cascaval 100-150g salam feliat subtire Petrecerile sunt mereu un prilej de a incerca aperitive noi in combinatii interesante si cu prezentari deosebite. Aceste aperitive pe scobitoare cu salam si castraveti murati le-am pregatit anul acesta in Martie de ziua lui […]

Apreciati reteta!

Ingrediente:

Pentru 50-60 aperitive cu castraveciori murati

  • 1 borcan castraveciori cornichon murati
  • 450g cascaval
  • 100-150g salam feliat subtire
Aperitive deosebite cu castraveciori murati

Petrecerile sunt mereu un prilej de a incerca aperitive noi in combinatii interesante si cu prezentari deosebite.

Aceste aperitive pe scobitoare cu salam si castraveti murati le-am pregatit anul acesta in Martie de ziua lui Cristi, insa abia acum le-a venit randul sa fie si ele postate pe site :)

Cum facem aperitive festive cu salam si castraveciori murati?

Eu am luat un borcan de castraveciori mici murati, de la MegaImage (cred ca erau chiar marca proprie a lantului de magazine) si dupa ce am scurs castraveciorii, i-am taiat pe fiecare in 2 bucati.

450g de cascaval l-am taiat in cabulete cu latura de cca 1 cm, apoi am pregatit scobitorile pentru a ma apuca de treaba.

Pe fiecare scobitoare de pune cate o bucata de castravete, o felie de salam indoita de 2 ori si apoi se fixeaza cu un cubulet de cascaval, apoi se aseaza pe un platou cu cascavalul in jos.

Share Button

Scrieti un comentariu

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.
Ok