header

Aperitiv deosebit cu castraveciori murati

O portie are 0 calorii.
Reteta din categoria: Aperitive

Modificata pe 2012-06-29
0

Apreciati reteta! Ingrediente: Pentru 50-60 aperitive cu castraveciori murati 1 borcan castraveciori cornichon murati 450g cascaval 100-150g salam feliat subtire Petrecerile sunt mereu un prilej de a incerca aperitive noi in combinatii interesante si cu prezentari deosebite. Aceste aperitive pe scobitoare cu salam si castraveti murati le-am pregatit anul acesta in Martie de ziua lui […]

Apreciati reteta!

Ingrediente:

Pentru 50-60 aperitive cu castraveciori murati

  • 1 borcan castraveciori cornichon murati
  • 450g cascaval
  • 100-150g salam feliat subtire
Aperitive deosebite cu castraveciori murati

Petrecerile sunt mereu un prilej de a incerca aperitive noi in combinatii interesante si cu prezentari deosebite.

Aceste aperitive pe scobitoare cu salam si castraveti murati le-am pregatit anul acesta in Martie de ziua lui Cristi, insa abia acum le-a venit randul sa fie si ele postate pe site 🙂

Cum facem aperitive festive cu salam si castraveciori murati?

Eu am luat un borcan de castraveciori mici murati, de la MegaImage (cred ca erau chiar marca proprie a lantului de magazine) si dupa ce am scurs castraveciorii, i-am taiat pe fiecare in 2 bucati.

450g de cascaval l-am taiat in cabulete cu latura de cca 1 cm, apoi am pregatit scobitorile pentru a ma apuca de treaba.

Pe fiecare scobitoare de pune cate o bucata de castravete, o felie de salam indoita de 2 ori si apoi se fixeaza cu un cubulet de cascaval, apoi se aseaza pe un platou cu cascavalul in jos.

Scrieti un comentariu